Coronavirus – S.G.G. Djoa-Lim, tandarts – Schiedam

Coronavirus

U kunt bij ons veilig terecht voor een behandeling. We houden ons strikt aan de regels voor infectiepreventie. We hebben vanwege het coronavirus daarnaast een aantal aanvullende hygiënemaatregelen genomen.

Om uw bezoek goed te laten verlopen vragen we u:

  • Poets thuis uw tanden
  • Kom zoveel als mogelijk alleen, zonder onnodige begeleiding
  • Beperk uw tijd in de wachtkamer; kom niet te vroeg
  • Desinfecteer uw handen na binnenkomst

Indien u een afspraak heeft op de praktijk en u op één van de volgende vragen ‘Ja’ antwoordt, verzoeken wij u contact op te nemen met de praktijk:

  • Heeft u nu of in de afgelopen 24 uur één of meerdere van de volgende symptomen die passen bij corona: verkoudheidsklachten (neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn), hoesten, benauwdheid, koorts vanaf 38⁰ C, plotseling verlies van reuk, smaak of beide?
  • Bent u momenteel in afwachting van de testuitslag van een corona-test?
  • Heeft u het coronavirus gehad en is dit in de afgelopen 5 dagen vastgesteld?
  • Bent u in (thuis)quarantaine?

We zullen u ontvangen met een glimlach, maar niet de handen schudden.

 

Op deze pagina vindt u de laatste informatie en adviezen over het coronavirus. De informatie is afkomstig van het RIVM en Thuisarts.nl.

Coronavirus en uw mondzorg

Mondzorg blijft op de gebruikelijke manier mogelijk voor iedereen. Hier leest u hoe u zich voor kunt bereiden op een bezoek aan uw praktijk.

Ga naar allesoverhetgebit.nl

Zelftest: Corona-vragentest

Heb ik corona, wat moet ik doen? De corona-vragentest geeft u op een makkelijke manier informatie en advies over corona. De test is gemaakt door het Nederlands Huisartsen Genootschap, de wetenschappelijke vereniging van huisartsen in Nederland.

Start de test

Thuisarts.nl

Veel informatie kunt u vinden op de website Thuisarts.nl. U leest daar bijvoorbeeld wanneer u de huisarts moet bellen en wat u kunt doen om besmetting te voorkomen.
Ga naar thuisarts.nl

Landelijk informatienummer

Van 08:00 tot 20:00 uur kunt u met al uw vragen over corona terecht bij het landelijke informatienummer van het RIVM: 0800-1351

0800-1351 Bel informatienummer

Overige nuttige links

Uitleg over het coronavirus. In makkelijke taal.